07Dec

Asbest (CH) + Kollapse

Lördag den 07 December, kl 19:00, på fängelsets cafe

Nu blir det finbesök från Schweiz i form av postpunkarna i Asbest!

Asbest
Asbest är en trio från Basel, Schweiz som grundades 2016. De blandar in hel del olika stilar i deras musik, bland annat post-punk, noise rock och shoegaze. Deras musik är en ilsken reaktion på all skit som händer i världen idag. Men den reflekterar också frontpersonen/sångaren/gitarristen Robyns erfarenheter och upplevelser av att vara transkvinna i ett cis- och heteronormativt samhälle. 2017 kom debut-EPn och hösten 2018 kom äntligen debutalbumet. Detta blir deras första spelning i Göteborg, så detta vill ni inte missa!
https://asbest-noise.bandcamp.com/

KOLLAPSE
KOLLAPSE är ett post-punkband från Göteborg. Med dissonanta gitarrer dränkta i reverb och en explosiv rytmsektion formar KOLLAPSE en ljudbild vars intensitet närmast kan liknas vid att i omgångar få huvudet nedtryckt under vattenytan med endast några korta andningspauser mellan varven. Bandet består av Mathias Albinsson, Jakob Enlund, Johanna Hellqvist och Oscar Brask. Inom kort kommer nytt material som arbetats fram i bl.a. Welfare Sounds Studio.
https://open.spotify.com/artist/4mlBokkrVhTkPoYRJmFVI7?si=ndvkkdDzTj2VIdbYDI1b3w

Lunaraptor booking
PRIS – 100-150 spänn
ÅLDER – 13-årsgräns
PLATS – Fängelsets café, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från alkohol och andra droger, sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering!