09Sep

BIG JOANIE + MONICA MONICA

Söndag den 09 September, kl 18.00, på Fängelsets café Hus 6

Femipunx & TTHC Fest presenterar den officiella ”dagen efter-festen” dagen efter TTHC Fest 2018! Med lite lugnare akter på scenen som kommer skapa riktigt söndagsmys!

Big Joanie
Londonbaserade feministpunkbandet Big Joanie gör en liten avstickare och gör två exklusiva spelningar utanför Storbritannien! Hos oss i Göteborg och hos Girls Go BOOM i Rotterdam, Nederländerna. Deras musik är en blandning av lo-fi, punk, grunge, riot grrrl och afropunk. Detta blir deras första Sverige-spelning någonsin, så detta får ni bara inte missa!
https://bigjoanie.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=s0L6XcifGc8

♥ Monica! Monica! ♥
Nykomlingarna i Monica! Monica! har bara varit aktiva i ungefär ett år men det betyder inte att de saknar erfarenhet! För bandet består bland annat av 3/4 av Femipunx personliga favoriter Provocera! Nu har de dock bytt musikstil och spelar numera synthbaserad drömpop! De har inte släppt något än, men vi har sett dem en gång och kan garantera att detta är något ni inte vill missa!

FLER BAND TILLKOMMER EVENTUELLT

PRIS – 60-150 spänn
ÅLDER – 13-årsgräns
PLATS – Fängelsets café, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från alkohol och andra droger, sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering!