29Aug

BLIND CHILD, ALLISON, SYSTER HYSTERI

Lördag den 29 Augusti, kl 19:00, på fängelsets Café

Sanningsenligt presenterar stolt:
BLIND CHILD
(reverbindie, Lund)
Favorit i repris! I våras hade vi det stora nöjet att få besök av Lunds reverbhjältar som nu återvänder till Göteborg med sin drömska och hypnotiska indiepop. Alla som såg dom på Skrikets scen minns den magiska stämningen som bara efter en sekund infann sig och sedan aldrig riktigt släppte taget om en förrän solen gick upp dagen därpå. Sedan dess har dom kommit tvåa i musiktävlingen Emergenza (!) och det ryktas om att debutsingeln ”Sleepwalking” släpps lagom till den 29 augusti!
ALLISON
(feministisk 90-talsrock, Göteborg)
Få kan säga något emot att 1990-talet var det mest intressanta och händelserika årtiondet sedan Jesus påstås ha gått på vatten. Så även vad gäller den musik som 90-talet gav oss, och mycket av den tyngre alternativa rock som skapades av bla. Sonic Youth, Hole och Bikini Kill har stannat kvar hos medlemmarna i Allison. Blanda detta med fantastiska melodier och ett band som inte drar sig för att bekänna färg så har du en vinnande formel som kommer få fängelsemurarna att skaka den 29 augusti! ”Sjukt på”, som Expressen Fredag-gänget skulle ha sagt.
SYSTER HYSTERI
(Ny Våg-punk, Göteborg)
Vad händer när samtliga sjutumssinglar från Ny Våg letar sig 82 mil söderut och landar i en replokal med snedtak i Majorna? Hittills är det tyvärr få som vet. Men tiden är kommen för Syster Hysteri att vända upp och ner på stadens punkscen och vi är okristligt stolta över att kunna presentera deras debutspelning!Vi bjuder som vanligt på vegansk fika!

NÄR: 29 augusti, 19:00
VAR: Fängelsets Kafé, Kålltorpsgatan 2
INTRÄDE: 40:-
HUR: Alkohol/drogfritt

ALL GRRLS TO THE FRONT!