28Sep

Braincoats

Fredag den 28 September, kl 18.00, på Fängelsets café Hus 6

Välkomna till en skön kväll med grym musik!

Spelningen arrangeras för den ideella föreningen Göteborgs Katthjälp som i hela 15-år (!) hjälpt tusentals hemlösa katter till ett bättre liv. Tyvärr har kämparna från Göteborgs Katthjälp kommit in i en ekonomisk kris och självklart vill vi, tillsammans med er, göra allt för att de ska komma på benen igen!

Göteborgs Katthjälp har sedan starten i 2003 åstadkommit mycket. De var en av de första organisationerna som introducerade Trap Neuter Return- metoden för förvildade katter i Sverige och har arbetat fram Sveriges första och fortfarande enda domstolsdom om att förvildade katter har rätt till sina liv. De har även varit remissinstans för den statliga utredningen om en ny djurskyddslag och drivit mängder av olika djurskyddsprojekt, större och små. Allt detta med i stort sett enbart ideella krafter och blod, svett och tårar.

PRIS: 60 – 150 kr
Swisha 073 – 516 39 12 (ange antal biljetter som meddelande). En bekräftelse på sms skickas 1-3 dagar efter.

VAR?: Caféscenen @Fängelset

Projektet stöds av Göteborgs Stad.

——————-

BRAINCOATS

Sedan sommaren 2011 har dessa gossar och deras melodiösa punkrock hankat sig fram på svettiga klubbar och barer runt om i Europa. Deras musik, som är centrerad runt melodi och energi, skulle kunna betraktas som ett hopkok av allt från Ramones till Millencolin. Med senaste skivan ”12 Reasons For Self-Medication” under västen är punkpojkarna från västkusten bättre, tajtare och mer energiska än någonsin. BRAINCOATS är lite för old-school för att kallas pop-punk och lite för new-school för att vara renodlad punkrock.

——————-

The Black Pearl

The Black Pearl består av Frida Hörnqvist, Isac Borg och Linus Mattsson. The Black Pearl är ett rockband från den lilla staden Ytterby som ligger lite utanför Göteborg. Bandet bildades 2011 och har sedan dess haft en rad olika live spelningar och TV framträdanden. 2016 så släppte bandet sin första singel I Want It All som dom spelade in under hösten 2015. Två år senare sommaren 2017 gick bandet in i studion och spelade in tre stycken låtar som senare skulle bli deras första EP. I februari 2018 så släpptes resultatet från studion som tillslut blev en EP vid namn Escape From Here.