24Mar

CEREMONI, PROVOCERA & ONSDAG

Torsdag den 24 Mars, kl 18:00, på fängelsets kafé

I samband med Ceremonis nya självbetilade album ger de sig ut på en omfattande Sverigeturné och vi får besök av indiekvintetten på Fängelsets Kafé den 24 mars.

CEREMONI (indie, Lund)
www.facebook.com/ceremoniband
Ceremoni är ett av Skånes mest produktiva band och har de senaste åren bland annat släppt fullängsalbumet Pathos och den omfattande samlingen Samlade Singlar 2013 – 2015 (det är fler singlar än vad en kan tro). Med snygga arrangemang, intelektuella texter och fantastiska popmelodier bjuder de in sin publik till sin varma men högst vemodiga indiepop.
Det självbetitlade albumet släpps den 3 mars.

PROVOCERA (punk/indie, Göteborg)
https://www.facebook.com/pages/Provocera/709897592476034
Provocera beskriver sig själva som ”ett band som spelar politisk punk” och den politiska punken räckte för att charma såväl publik och jury på Musik Direkt där de tog sig till semifinal. Den 24 mars lär de charma oss på kaféscenen med energiska och melodiösa punk. Snart är de aktuella med debutsingeln ”Matriarkatet” som vi ser väldigt mycket fram emot!

ONSDAG (folk/pop/punk, Göteborg)
https://onsdag.bandcamp.com/releases
Onsdag om Onsdag:
”Onsdag är en soloartist med bland annat influenser från punken och folkmusiken. Hon släppte ut singeln ”Sunshine” i slutet av september 2015, och håller på att göra ett fullängdsalbum. Onsdag gillar sin gitarr och katter.”

Vi bjuder, som alltid, på veganskt fika!

NÄR: 24 mars, 18:00
VAR: Fängelsets Kafé, Kålltorpsgatan 2 (hållplats: Stockholmsgatan)
INTRÄDE: 40 pix
HUR: Alla åldrar, alkohol/drogfritt

I samarbete med Fängelset och Göteborgs Stad