21Okt

Employed To Serve / God Mother / We Dream Alone

Söndag den 21 Oktober, kl 19:00, på fängelsets cafe

Feedback Booking presenterar en kväll i moshens tecken:

Employed To Serve
Brittiska Employed To Serve kommer hit med sin tekniska, metalinfluerade post-hardcore och skapar ett fantastiskt röj som ni sent kommer att glömma! De grundades i Woking, Storbritannien 2011 som ett grindcore-projekt a la Agoraphobic Nosebleed av sångaren Justine Jones och gitarristen Sammy Urwin. Sedan dess har de dock vidgat sitt sound till den metalinfluerade post-hardcore de idag spelar. Debuten kom 2015 i form av käftsmällen ”Greyer Than You Remember” och förra året kom uppföljaren ”The Warmth of a Dying Sun” där de breddade ut sitt sound ännu mer.

Bandcamp – https://employedtoserve.bandcamp.com
Youtube – https://youtu.be/HRf_2zA6jL0

God Mother
Feedback-favoriterna God Mother är äntligen tillbaka hos oss! Ända sedan starten 2012 har de levererat stenhård grindcore med vissa inslag av sludge. Tidigare i sommar gjorde de en riktig succé-spelning hos våra vänner på Sekten där vi kunde se massor med nya ansikten som vi inte sett förut på spelningar i Göteborg av den typen. En stor del av de nya fansen består antagligen av The Dillinger Escape Plan-fans som fick uppleva dessa galningar när de agerade förband åt Dillinger på Sverige-datumen på deras avskedsturné. Även Dillinger själva blev väldigt imponerade och bjöd in dem till flera andra av datumen på turnén, inklusive en av deras allra sista spelningar någonsin hemma i New York. De är nu även signade på Dillinger-gitarristen Ben Weinmans skivbolag!

Bandcamp – https://godmothersverige.bandcamp.com
Youtube – https://youtu.be/wZHnu304-SI

We Dream Alone
Lokala hjältarna i We Dream Alone kommer och öppnar upp den här kvällen i moshens och kaosets tecken. Sedan starten i Kungälv 2012 har de levererat mängder av underbara dängor. För att få ihop deras tunga sound har de blandat ihop flera olika genres i sin metallgryta, bl.a. sludge, hardcore, black metal och postmetal. Tidigare i år kom albumet ÆTHER som vi rekommenderar alla att kolla in! Vi har haft dem hos oss förut och de levererar alltid live, så se till att komma i tid så ni inte missar dem!

Bandcamp – https://wedreamalone.bandcamp.com
Youtube – https://youtu.be/CSIkqP2QCSk

Lokal: Fängelsets Café
Insläpp: 19:00
Pris: 100 kr
Alkohol & drogfritt