11Feb

Hope Haven, Varggrav, Devation & Travis, the end

Lördag den 11 Februari, kl 18:30, på fängelset

Den 11:e Februari så öppnar Fängelset sina dörrar för ännu ett härligt evenemang! Denna gången så blir det ett riktigt ståhej!

Kvällens akter:

Devation

”Devation är ett tungt paket av svängig melodisk döds i formen av en snortajt liveupplevelse.
Efter ett väl mottaget släpp av 2015 års debutalbum ”Scorn Through an Absent Scene” och flitigt giggande lanserar Devation nu 14 nya låtar till deras växande tabell av melodiös dödsmetall den 13 januari, 2017 med skivan ”Giants”.
”Giants” släpps genom Scorn Productions.”

Varggrav

”Varggrav är Göteborgs svar på höstdepressionen, med riktigt tjocka riff och vrål som spräcker bergväggar ifrån grunden och får Voldemort att kissa ner sig, så är denna nya EP ett måste inför nästa spårvagnstur!”

https://open.spotify.com/album/3xXGU5T8kRJzlSePKiNbwk

Hope Haven

”Höga hopp och stage dives! Snabb, stenhård melodisk hardcore från Kungsbacka! Med 2 släppta EP:s och en split som släpps till våren så utlovas Det högt tempo och en rejäl käftsmäll!

Kungsbacka Hardcore är tillbaka!”

Spotify:
http://open.spotify.com/album/5UG5REQd97NC9BorJZG16N

Travis, The End
”Travis the End är ett band som inte fruktar att gå utanför ramarna. Denna kvintett från Kungsbacka levererar en dynamisk blandning utav post-hardcore och metal som yttrar sig genom kaotiskt ös och starka melodiska anthems. Med inspiration från Metalcore, Post Grunge, Pop Punk och Hårdrock får Travis the End ett sound som lockar allt från inbitna metalheads till kräsna hipsters.

På scen levererar Travis the End en fängslande liveshow med stor personlighet och starka interaktiva element. Stenhårda verser med dånande gitarrer och intensiva screams växlas med starka, pampiga refränger som bara måste sjungas med.”

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7GJKHe1WzLjNqgFicH7DMh

All Ages, 60 kr i dörren.

Insläpp: 18:30, Först bandet går på strax efter 19.00.