08Jun

Liam K – FRNT. Releaseparty x 2

Lördag den 08 Juni, kl 19.30, på fängelset (scenen, hus15)

Liam K
Liam K har sin premiär som arrangör, där han också kommer att vara artist och framföra hela nya albumet ”Life Struggles”.
Några singlar kommer att vara ute innan releasen så in och lyssna in er på Liam K!

Det blir en kväll fylld av nyskapad musik där Liam K får uppbackning av FRNT. som kommer att starta kvällen med sin live release på nya singel.

Liam K – Release på albumet:
Life Struggles.

Be there!

 

 

FRNT. (uttalas på alla sätt utom ”front”) bildades i Göteborg vintern 2017 av barndomsvännerna Daniel Estehghari och Fredrik Björksten.

De beskrivs bäst som ett generöst hopkok av influenser inom pop, R&B och elektroniskt, där känslosamma texter på Svenska drivs fram av synthiga ackordföljder och kontrasteras av hårda beats om vartannat.

Förra sommaren släpptes debut-EPn Nattmusik, och i samband med detta blev duon omskrivna i Nöjesguiden. De arrangerade även en releasefest på klubben lounge(s) där de i stort sett överraskade både arrangörer och besökare med sin scennärvaro och stämningen som uppstod under kvällens gång. Sedan detta har projektet börja kretsa mer kring Daniel och de han omger sig med för stunden, även om Fredrik fortfarande är med på ett hörn.

Part-time lover är gruppens första singel ut under 2019 och släpptes den 26/4 med tillhörande musikvideo. I samband med detta är FRNT. officiellt tillbaka och mer sugna än någonsin på att uppträda live och Fängelset har äran att vara först på tur!

 

Inträde: 70kr
Insläpp: 19:30
All ages
No drugs
No alcohol.


Lyssna