24Okt

Pensées Nocturnes+Five the Hierophant

Torsdag den 24 Oktober, kl , på Fängelset

Nu välkomnar vi er alla till en galen kväll på Fängelset den 24 oktober! Detta vill en inte missa! Det kommer bli en kväll att minnas!

Pensées Nocturnes
Tänk dig en cirkus från helvetet. En cirkus fylld med clowner iförda en blandning mellan clownsmink och corpsepaint. Tänk dig att dess clowner skulle starta ett helt galet avantgardistisk black metal-band. Med dragspel, trombon och andra instrument som inte brukar förknippas med black metal. Då kan du föreställa dig hur dessa fransmän låter. Så bered dig på en upplevelse långt bortom det normala!
Facebook: http://bit.ly/2izKI4J
Bandcamp: penseesnocturnes.bandcamp.com
Live Hellfest 2018:  hhttps://youtu.be/eSmuaRao-hw

Five the Hierophant
Efter fyra år och två album är det nu äntligen dags för britterna i Five the Hierophant att äntligen ta sig ut ur studion för att ta världen med storm! Utöver den gamla vanliga instrumentuppsättning som är typisk för black metal så kan vi förvänta oss en blandning av mer eller mindre udda instrument, så som djembe, rag-dung, fiol, saxofon och annat trevligt!
Bandcamp: five-the-hierophant.bandcamp.com
Facebook: facebook.com/fivethehierophant/
Video: https://youtu.be/ndYLCY65tW8

PRIS – 100-150 spänn
ÅLDER – 13-årsgräns
PLATS – Fängelsets café, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från alkohol och andra droger, sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering!