26Apr

Total Utförsäljning

Fredag den 26 April, kl 19.30, på fängelset (scenen, hus15)

Den 26 April kommer 5 band  att sälja ut sig live på Fängelset. Ni måste komma. Det är en order.

Lineup:

Väster-Ut:
Stans finaste alternativa dansbandsoutfit med världens mest smickrande scenkläder (!!). De har även en mycket lösaktig sångare som hellre spenderar sina reptider på danmarksfärjan. Skäms!
https://open.spotify.com/track/5uHF7qbCxlaSezCF9TBbgQ

Lost Wisdom:
Ett riktigt rivigt rockband. De har pallrat sig hit hela vägen från Uddevalla så ni får banne mig visa lite respekt här. Om vi skulle beskriva dom i ett ord skulle vi säga ”knästrumpskiltrock.” Detta band vill du inte missa.
https://soundcloud.com/osvald-carlsson/i-saw-you-blind

En Droppe Bas:
Göteborgs yngsta, och tyngsta reggaeband om du frågar dom själva. Göteborgs flitigaste MIDI-konstnärer om du frågar oss. Det sägs att sångare Viggo Andersson Norman en gång gick en hel turné utan att ta av sig sin beanie. Det är vad jag kallar trofasthet!
https://open.spotify.com/track/0EZcsxPnH5oGEMuZbUIHRG

Måndag Hela Veckan:
Nej, detta är inte nåt gammalt svenskt progrockband från 70-talet som har återförenats för första gången på 40 år. Det är självaste Billy Ehrenholm, Tyler Ripa och Arvid Nilber som tillsammans skapar mästerverk efter mästerverk. Familjevänligt såklart.
https://soundcloud.com/user-919674350/pretty-lady

The Family Men:
Enligt dom flesta är vi bara ett punkband i mängden. Själva vet vi att vi är Göteborgs snabbaste rockabillyband. Vi smiddes i hissmusikens eldar, härdades i hardcorepunkens ångor, åt en jävla massa chips och nu är vi här. Förvänta er en liveshow späckad med förolämpningar mot hundar, kärleksförklaringar till ohyra, dödsskrik i falsettregistret etc.
https://thefamilymen.bandcamp.com/