22Sep

VÅNNA INGET + Support

Fredag den 22 September, kl 19.00, på Kålltorpsgatan 2, Härlanda Park

VÅNNA INGET
https://www.youtube.com/watch?v=LKGV9v6CAxM&feature=youtu.be
Malmös punkhopp har sedan hösten 2016 turnerat för att spela in en Live-LP samt skapa en fotobok. Sedan debuten ”Allvar” har Vånna Inget genom intensivt turnerande gjort sig kända för sin förmåga att förena punkig nerv och melodisk sensibilitet.

IT’S FOR US
https://www.youtube.com/watch?v=ImumkzzKhkM
It’s For Us är en kvartett baserad i Stockholm och Göteborg vars medlemmar länge har varit aktiva inom Sveriges indiescen, både var och en på sitt håll i akter som Henric de la Cour, Principe Valiente och Nicole Sabouné, och tillsammans i band som Elenette och Tiny Boys. Musiken har sina rötter i postpunk och indierock, det är avskalat och minimalistiskt – för att nästan lika ofta övergå i ljudväggar, kaos och oljud.

DEL III
https://www.youtube.com/watch?v=LMrMzobASes
Göteborgsbaserade Del III är ett band som har sina rötter i nedlagda Sista Dansen. Enligt logikens alla regler borde således bandnamnet vara Del II, men saker och ting behöver inte följa logiska steg eller vara planerade in i minsta detalj – en attityd som speglar bandets medlemmar.

UPPLOPPET
https://www.youtube.com/watch?v=P8RL8cu85h8
När fyra individer kommer samman från Kungsbackas dimmiga skogar och Västra Frölundas bitande köld bildas ett Punk Rock N´Roll band med inslag av Hardcore. Med både gung-vänliga och röj-vänliga låtar så är Upploppet det perfekta receptet för en succé.

Inget förköp! Biljetter säljs på dörren.


Lyssna